Oude woorden, huidige keuzes, toekomstige visies—retraite met Bhante Sujato 2019

 Aanmelding gesloten
 
0
Categorie
Agenda NL
Datums
zondag 29 december 2019 16:00 - woensdag 8 januari 2020 14:00
Locatie
Tibetaanse centrum Yeunten Ling, Promenade Saint-Jean L’agneau 4 , 4500 Huy, België - Promenade Saint-Jean L’agneau 4
België
Aantal beschikbare stoelen
50-60
Beschikbare stoelen
50
Telefoon
+ 32 (0) 493-41 28 85
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website

Residentiele stilteretraite die openstaat voor iedereen 

Alle kosten gebaseerd op donaties

Boeddhisten houden ervan om te praten over leven in het moment. Maar de realiteit is dat we een enorme traditie, inclusief oude schriften van de Boeddha zelf, erven. Een betekenisvol antwoord op de boeddhistische ideeën houdt rekening met de erfenis van het verleden bij het maken van keuzes over de toekomst. En net zoals de mensen in het verleden -de scheppers van onze traditie, beginnend met de Boeddha- keuzes maken die vandaag nog steeds invloed hebben op ons, zullen de keuzes die we nu maken, de toekomst van anderen, die op deze planeet na ons zullen leven, bepalen.

Is het mogelijk dat we, lerend van de wijsheid van de erfenis van de Boeddha, ons leven vandaag kunnen leven op een manier die de bedreigingen van de toekomst begrijpt.

Nobele Stilte

Dit is een “Nobele Stilte”-retraite. Dit betekent dat alle deelnemers vriendelijk worden verzocht om de Nobele Stilte van het begin van de retraite tot de ochtend van de laatste volle dag na te komen. Dit is zowel in de publieke ruimten als de kamers van toepassing.

Kosten

Deze retraite, inclusief accommodatie, voedsel en een bijdrage voor de leraar, wordt georganiseerd op basis van donatie. Alle kosten voor je accommodatie, maaltijden, etc. worden voor jou betaald met de vriendelijke donaties van eerdere deelnemers en andere schenkers, die anderen de mogelijkheid willen geven om de Dhamma te ervaren. Al het werk werd enkel op vrijwillige basis gedaan; niemand ontvangt een vergoeding.

 
 

Alle datums

  • Van zondag 29 december 2019 16:00 tot woensdag 8 januari 2020 14:00

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 
 

Powered by iCagenda